fbpx

 
 
Scrie un comentariu

2016 este anul în care tema principală  a evenimentelor organizate de autorităţile competente şi de reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi din România, o constituie “Diabetul Zaharat”.

Manifestările din domeniul diabetologiei româneşti, au ca scop informarea şi conştientizarea opiniei publice, a profesioniştilor din domeniul medical şi a autorităţilor, referitor la măsurile de prevenţie, educaţie şi control a maladiei cu care se confruntă aproximativ 2 milioane de români.

În calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru Sănătate şi Familie, doresc ca în această zi să urez un sincer “La Mulţi Ani!”, medicilor, cadrelor sanitare şi tuturor celor implicaţi în salvarea de vieţi omeneşti, să le aduc mulţumiri şi să-i felicit pentru întreaga activitate, pentru profesionalism şi implicare în prevenirea, diagnosticarea, tratarea şi oferirea unor îngrijiri medicale de calitate, tuturor celor aflaţi în suferinţă.

Deputat ALDE de Turda,

Mircea Vicenţiu Irimie

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate