fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Azi este Ziua mondiala a sanatatii. Cu aceasta ocazie le urez tuturor turdenilor multa sanatate si tot ce isi doresc.

Ziua mondială a sănătății a fost stabilita 7 aprilie, începând din 1950. În 1948, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a găzduit prima întrunire la nivel mondial dedicată sănătății.
În fiecare an, Organizația Mondială a Sănătății stabileste o temă care acoperă un domeniu prioritar al sănătății publice și este de interes global. Pentru 2016, tema a fost stabilita lupta împotriva diabetului zaharat.
Consider ca orice boala trebuie tratata cu maxima seriozitate, iar serviciile medicale trebuie imbunatatite continuu.
Noi ca si municipalitate facem toate demersurile posibile catre autoritatile centrale si judetene, scriind proiecte atat pentru fonduri guvernamentale cat si europene pentru a susine si a realiza o comunitate a noastra, a turdenilor, sanatoasa.

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate