fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Mă declar surprins de lumea extremelor şi a paradoxului în care trăim. Şi mă refer la lumea politică. O lume în care unii lideri marcanţi ai PSD, mă invită la o cafea, la discuţii, la consens şi alianţă iar alţi lideri, tot ai PSD, transmit repetat spre mass-media şi postează comunicate prin care cu “fermitate” declară că în nici un caz cu Irimie şi cu ALDE nu există înţelegeri. Este adevărat! Culmea este că nu am avut nici o întâlnire cu acest candidat şi nu am cerut sau propus nimic!

Toţi turdenii au înţeles de mult timp, că la Turda fiecare candidat îşi încearcă singur şansa şi nu există nici o alianţă, şi este corect aşa, iar în urma alegerilor din 5 iunie se va şti clar procentul fiecărui partid. Şi de aceea eu recomand cu respect să se renunţe la bravura şi la atitudinea de câştigător şi să fim puţin mai modeşti.
Dar pe un fond în care prin unele organe mass-media, prin pagini false de facebook (şi toţi turdenii ştiu cine este în spate, fără a da nume) şi în contextul în care prin comment-uri ale unor membri sau simpatizanţi PSD, la rubricile de comentarii ale presei on-line şi facebook, sunt atacat şi denigrat eu şi familia mea, mă întreb firesc:
1. De ce aş face alianţă cu PSD şi aş acorda sprijin în localităţile unde au nevoie şi este disperare?
2. În cazul în care candidatul PSD câştigă alegerile din 5 iunie la Turda, cu cine va face majoritatea în Consiliul Local?
3. Dar dacă nu câştigă? A lăsat loc de dialog şi negocieri? Pentru că un lider politic trebuie să fie diplomat şi elegant, urmârind mai departe de propriul scop, integritatea imaginii partidului.
Am dorit doar să menţionez faptul că nu am făcut nici o înţelegere sau alianţă cu nici un contracandidat sau partid politic şi ca este normal ca fiecare să vină cu propria strategie şi viziune pentru viitorul Municipiului Turda.
Închei, dorindu-le succes tuturor candidaţilor şi asigurându-i de respectul meu şi al colegilor mei.
Deputat ALDE de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate