marian morar
m install
nello construct

Mircea Irimie: Am învățat cum trebuie să fie un LIDER!

zamblau eugen
floris

Am invatat ca adevaratele valori sunt oamenii si ceea ce reprezinta ei. Am invatat de la oameni atat de mult. De la arhitecti la zidari, de la monahi la ministri, de la oameni simpli la personalitati. Am invatat ca, in viata, esential este sa cunosti nu doar adevarul, ci DIRECTIA, pentru ca adevarul de cele mai multe ori are multe feţe si este de fapt suma unor evenimente trecute mai mult sau mai putin justificate de o intamplare de moment.

Am invatat ca in tot ceea ce facem esential este nu ce, ci CUM reusim sa facem fata provocarilor din jur. Aceleasi cuvinte, aceleasi gesturi in situatii sau cu tonalitati diferite fac ca sensul sa devina altul, sa se inscrie pe linia unui ALT-CUM-VA care pana la urma lasa amprenta trecerii noastre prin timp.

Am invatat de la intelepti ca nu trebuie sa vorbesti mult, ci sa surprinzi ESENTIALUL. In marea majoritate a cazurilor, pasagerilor nu le este dat sa vada pilotul, insa el este intotdeauna acolo, gata sa ii serveasca si o face cu profesionalism si daruire, cu atentie si consacrare, stiind foarte bine DIRECTIA si procedurile de zbor.

Se spune ca oamenii care au gustat din frumusetile zborului devin mai buni si mai increzatori si nu se cramponeaza in amanunte… Ei ajung sa cunoasca, sa vada si sa surprinda un ALTCEVA din viata noastra si nu mai pun pret pe idei secundare.

Dragi prieteni AM INVATAT si INVAT in fiecare zi de la dumneavoastra si de la viata cum trebuie sa fie un LIDER.

Va multumesc!

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: