fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Am invatat ca adevaratele valori sunt oamenii si ceea ce reprezinta ei. Am invatat de la oameni atat de mult. De la arhitecti la zidari, de la monahi la ministri, de la oameni simpli la personalitati. Am invatat ca, in viata, esential este sa cunosti nu doar adevarul, ci DIRECTIA, pentru ca adevarul de cele mai multe ori are multe feţe si este de fapt suma unor evenimente trecute mai mult sau mai putin justificate de o intamplare de moment.

Am invatat ca in tot ceea ce facem esential este nu ce, ci CUM reusim sa facem fata provocarilor din jur. Aceleasi cuvinte, aceleasi gesturi in situatii sau cu tonalitati diferite fac ca sensul sa devina altul, sa se inscrie pe linia unui ALT-CUM-VA care pana la urma lasa amprenta trecerii noastre prin timp.

Am invatat de la intelepti ca nu trebuie sa vorbesti mult, ci sa surprinzi ESENTIALUL. In marea majoritate a cazurilor, pasagerilor nu le este dat sa vada pilotul, insa el este intotdeauna acolo, gata sa ii serveasca si o face cu profesionalism si daruire, cu atentie si consacrare, stiind foarte bine DIRECTIA si procedurile de zbor.

Se spune ca oamenii care au gustat din frumusetile zborului devin mai buni si mai increzatori si nu se cramponeaza in amanunte... Ei ajung sa cunoasca, sa vada si sa surprinda un ALTCEVA din viata noastra si nu mai pun pret pe idei secundare.

Dragi prieteni AM INVATAT si INVAT in fiecare zi de la dumneavoastra si de la viata cum trebuie sa fie un LIDER.

Va multumesc!

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate