fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Dragi turdeni,
Pentru cei care nu mă cunoașteți, am 45 ani, m-am născut în Turda și m-am reîntors în orașul meu natal după 15 ani petrecuți în străinătate împreună cu familia mea.

Din experiența pe care am acumulat-o știu că un manager devine bun atunci când pleacă de jos, când se lovește de problemele angajaților. Consider că la fel este și în cazul unui primar. De aceea, vă anunț, stimați turdeni, că în data de 8 martie 2016 mi-am depus demisia din funcția de consilier superior pe care am ocupat-o, cu onoare si demnitate, în cadrul Serviciului Dezvoltare Publică și Investiții al Primăriei Turda. Recurg la acest gest pentru a-mi dedica următoarele săptămâni activităților din cadrul Asociației T9, culminând cu campania electorală pentru funcția de Primar al municipiului Turda la care voi candida.

Îi invit pe aceasta cale și pe ceilalți candidați la funcția de Primar să renunțe pe perioada campaniei la orice avantaj pe care pozițiile de azi (alese sau numite) li-l oferă. Pe mine n-o să mă vedeți la întâlniri electorale înconjurat de bodyguarzi sau protejat de Poliția Locală și nici n-o să-mi deconteze motorina o companie care nici până azi nu ne-a lămurit de ce practică printre cele mai mari tarife din țară. Sunt curios dacă ei mai știu cum e să fii un simplu cetățean.

Este doar un prim pas, un exercitiu de democrație pe care-l propun la Turda, pentru că îmi doresc o schimbare reală, care să vină în folosul turdenilor!

Îmi propun să fiu un altfel de primar, apropiat de cetățeni, mereu deschis unui dialog cu voi. Mă puteți suna la 0755-587516, voi vorbi cu fiecare dintre cei care mă vor suna.

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați,

Andrei.

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate