fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Pentru a convinge toti ne folosim de cuvinte, insa ideile sănătoase sunt acelea care pot zbura spre lume, fiindcă dreptatea e sănătatea lumii.

Cuvântul e simplu, dar foarte complicat prin ceea ce transmite. Cu el ne exprimam speranța si deznădejdea, cu el putem schimba destine. Nu întotdeauna cuvintele meșteșugite sunt rostite de oameni morali, lucru care ne face sa le confundam cu lumea reala si sa încercam sa trăim in realitate ca si cum lumea ar fi construită din cuvinte.

Iată de ce este nevoie de o alegere corecta, axându-ne pe calitatile morale ale unei persoane uneori chiar luată separat din grupul căreia ii aparține.

Cand banii si bogăția ajung sa fie confundate, simbolurile devin un impediment. Trebuie sa ne axăm pe lucruri concrete, palpabile si nu pe lucruri abstracte cum ar fi promisiuni, speranțe, asigurări.

ROMANII ORIUNDE S-AR AFLA TREBUIE SA SE SIMTĂ ROMANI, SA-SI DOREASCĂ SA SE ÎNTOARCĂ ACASA. Cei care își asuma răspunderea pentru a reprezenta o națiune trebuie sa fie conștienți ca in interiorul sau in afara granițelor ROMANUL ESTE TOT ROMAN!

Omul nu este ca un copac care are rădăcinile înfipte in pământ, el se mișca de colo-colo de aceea exista momente in viata cand poti sa te simți dezrădăcinat si singur.

Politicul trebuie sa reprezinte interesele poporului, să-i satisfacă nevoile in asa fel încât viata fiecărui cetățean sa fie in siguranța. Astfel aceste alianțe vor servi cu totul altor interese si nu se vor regăsi intr-o realitate pe care națiunea o așteaptă de la clasa politica.

Este adevărat ca nu strada face politica, dar tot atat de adevărat este ca politica trebuie sa țină cont de reacția străzii, fiindcă cei din strada sunt cetățeni ai acestei tari pe care politicianul s-a angajat sub jurământ sa le apere interesele si sa adopte o conduita corecta!

Un politician adevărat trebuie sa inlature barierele nedreptății, fiindcă viata e viata la fel de importantă pentru fiecare.

Minciuna publica este un lucru foarte grav. De ce n-au rezistat alianțele in toti acești ani de Democratie?

Scopul primordial al alianțelor nu este acela de a câștiga, de a obține o victorie in fata celorlalți. Aici nu suntem intr-o competiție intre alianțe. Scopul lor trebuie sa fie acela de a reprezenta cat mai bine interesele națiunii, a respecta demnitatea si existența decenta de zi cu zi a fiecărui cetățean din aceasta țara.

av. Lucian NEMES
VICEPRIMARUL MUN. TURDA

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate