fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Domeniul Public Câmpia Turzii SA (DP) e o "problema" care trebuie rezolvata in "UNANIMITATE" in Consiliul Local (CL), asa cum s-au mai rezolvat probleme cand s-a vrut. Eu va dau o prima directie care duce la rezolvare: DEPOLITIZAREA DP si ca tot e la moda zilei, apelat la TEHNOCRATI.

Bineinteles daca se vrea, daca nu o sa se arunce rahatul de la unii la altii ca deh, vine campania electorala si trebuie material de lupta. Numai ca terenul de lupta e orasul si cetatenii lui care au de suferit.

O alta hiba a DP, cat tot e vorba de el, dar si a Companiei de salubritate si a celei de apa este ca au devenit prin angajarea anumitor persoane mijloace de recompensare pe bani publici a sponsorilor politici, lipitorilor de afise, etc.

Dar mai grav: chiar a unor consilieri locali si a familiilor acestora in dauna angajarii unor persoane calificate care sa poata desfasura o activitate conform cu specificul fiecarei societati. Partidele ar trebui sa-si impuna ca persoanele care vor figura in viitoarele liste de candidati la CL sa nu fie sau sa renunte la functiile ocupate in aceste trei societati inclusiv membrii de familie (sot, sotie, copii, parinti, nepoti).

Apropo la DP, ca tot se ocupa de asfaltari, trotuare, deszapaziri, exista angajat un inginer cu studii de specialitate drumuri si poduri?

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate