fbpx

 
 
Scrie un comentariu

În fiecare an, în ziua 7 ianuarie, creștinii de pretutindeni îl sărbătoresc pe cel care l-a botezat pe Hristos în Iordan, Sfântul Ioan Botezătorul.

Trimis de Dumnezeu în deşert să anunţe vestea cea bună a venirii lui Mesia şi să pregătească calea lui Iisus, Ioan îşi împlineşte misiunea botezându-L pe Isus în apele Iordanului. Ioan Botezătorul va rămâne pentru totdeauna cel care pregătește calea ce duce la Hristos, Înainte-Mergătorul Domnului, și un model de pocăinţă si curăţenie sufletească prin rugăciune. Tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan și derivate din acesta, dar şi celor care sunt născuţi în această zi sfântă vă doresc multă sănătate și pace iar sufletele să vă fie luminate de speranță si bucurii. La mulți ani!

Cristian Octavian Matei

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate