fbpx

 
 
Scrie un comentariu

În a şaptea zi a lunii ianuarie, în ziua următoare Botezului Domnului, îl sărbătorim pe Sfântul Ioan Botezătorul, Înaintemergătorul Domnului şi cel mai mare dintre profeţi.

Viaţa sa ne poate fi model tuturor, model de pocăinţă, de înfrânare, de curăţire de patimi prin post şi rugăciune, de jertfă pentru aproapele nostru. Smerenia Sfântului ne învaţă să ne bucurăm de succesul şi fericirea aproapelui nostru, să înţelegem că mândria, ranchiuna, orgoliile personale nu ne sunt aliate pe calea desăvârşirii de sine. Prin vorbele şi faptele noastre să ne însuşim această mare lecţie dată de însăşi viaţa Sfântului Ioan Botezătorul.
Cele 6 sărbători anuale închinate Sfântului precum şi numărul mare al celor care poartă numele de Ioan şi derivate din acesta, ne arată popularitatea de care se bucură Botezătorul Domnului, la noi în ţară.
Tuturor sărbătoriţilor zilei, le urez din suflet sănătate, pace şi armonie in familii, zile senine şi fericite alături de cei dragi, bucurii şi împliniri sub blânda ocrotire a Sfântului al cărui nume îl poartă!
LA MULŢI ŞI BINECUVÂNTAŢI ANI!!!
Deputat ALDE de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate