fbpx

 
 
Scrie un comentariu

La început de nou an, într-un nou moment de bilanţ vin în faţa dumeavoastră cu satisfacţia faptului că, şi în anul 2015, am reuşit împreună să realizăm multe din proiectele importante pe care ni le-am propus pentru comunitatea noastră. Fie că a fost vorba despre continuarea sau finalizarea unor proiecte de anvergură, fie că a fost vorba despre lucrări curente, despre rezolvarea unor probleme sociale sau despre activităţi culturale, am abordat toate aceste lucruri, împreunã cu colegii din cadrul Administraţiei Publice Locale, ai Consiliului local şi cu ajutorul dumneavoastră, al cetăţenilor, cu maximă responsabilitate. Iar rezultatele nu au întârziat, în mod firesc, să apară.
În mod special mă adresez cetăţenilor nostri plecaţi în străinătate departe de casă si de cei dragi, cu speranta că programele initiate de administratia locală în 2016 - ”Anul responsabilitătii şi solidaritătii sociale si al diasporei” va oferi posibilitatea unei reintegări în comunitate noastră a acelora care se reîntorc acasă.
Multă sănătate si fericire alături de cei dragi în 2016!
Radu Ioan HANGA,
Primarul Muncipiului Campia Turzii

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate