fbpx

 
 
Scrie un comentariu

TurdaNews a încheiat al șaptelea an de existență. 2015 a fost un an extraordinar, atât din punct de vedere al audiențelor înregistrate, care ne plasează pe primul loc la foarte mare distanță de ceilalți competitori, cât și din punct de vedere financiar, rezultatele fiind net superioare anului 2014, an care era până acum cel mai bun an din existența noastră. Pentru toate acestea, vă mulțumim!

Pentru că o performanță ca aceasta nu se poate realiza de unul singur.

Se realizează alături de o echipă, iar pentru asta mulțumesc tuturor colegilor care au făcut echipă cu mine: Daciana Derda, Eugen Pop, Florin Crișan, Nicoleta Ioniță (SibiuNews) și Iulia Florea. Colegi care au înțeles că lucrurile bune nu se fac peste noapte, dar cu consecvență, pasiune, seriozitate, principii și responsabilitate se poate realiza un proiect frumos, de care să fim mândri fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi a încercat să ofere acel ”ceva” informațional pentru cititori, uneori cu sacrificii nebănuite de cei care ne citesc cu constanță, găsind în TurdaNews cel mai serios și mai complet furnizor de informație locală, cu articole echilibrate, oneste, fără ocolișuri, asumate, care au încercat să răspundă nevoii de cunoaștere a publicului local, din zona Turda – Câmpia Turzii. Credem că a fost un an în care ne-am făcut datoria cu profesionalism, chiar dacă nu suntem perfecți, dar suntem perfectibili cu siguranță!

Se realizează alături de partenerii instituționali, furnizori de informație relevantă pentru cititorii noștri. Indiferent că e vorba de unități administrativ-teritoriale, instituții publice, partide politice, cluburi sportive, unități școlare, organizații neguvernamentale sau orice altă formă instituțională. Am tratat cu seriozitate toate informațiile care ne-au fost transmise, conștienți de rolul nostru în comunitatea locală, respectiv acela de liant comunicator între instituții și cetățeni, dar și în sens invers, respectiv între cetățeni și instituții. Credem că am reușit să oferim echilibru, transparență și decență în această relație...

Se realizează alături de partenerii contractuali, indiferent că e vorba de furnizori de servicii/produse pentru bunul mers al activității nostre sau de clienții noștri de publicitate, în fiecare caz străduindu-ne să fim un partener serios, care-și respectă angajamentele și care încearcă să ofere clienților săi cele mai convenabile variante de promovare. Ne-am bucurat pentru reușitele partenerilor noștri, atunci când a fost cazul, iar partenerii noștri s-au bucurat de reușitele noastre, atunci când ne-am atins obiectivele. Credem că am reușit să construim relații comerciale oneste, serioase, puternice, în care ambele părți au ceva de câștigat, iar parteneriatul comercial dezvoltat ne asigură fiecăruia progresul și performanțe economice superioare.

Se realizează alături de minunații cititori, de miile de cititori care ne citesc constant, creditându-se drept sursa principală de informație locală și oferindu-ne astfel un simbol al credibilității, pe care ne străduim să-l onorăm așa cum se cuvine. Pot spune cu mândrie că avem niște cititori senzaționali, interactivi, critici, înțelegători, exigenți, bine informați, educați, influenți. TurdaNews e construit pentru ei, alături de ei, iar ei sunt parte în proiectul TurdaNews. Mulțumesc multitudinii de cititori care au înțeles acest lucru și care ne transmit informații din toate colțurile ariei noastre de acoperire. Spun cu mândrie că au fost nenumărate situații în care treceau doar câteva minute de la producerea unui eveniment, iar noi deja aveam  informația de bază, inclusiv fotografii relevante! Credem că fără sprijinul cititorilor, simpli cititori sau contributori cu informații, TurdaNews nu ar fi ajuns acolo unde este la finalul acestui an și în debut de an 2016.

Se realizează alături de colegi de breaslă, profesioniști, cu care ne ajutăm reciproc atunci când avem nevoie, construind astfel relații de încredere și parteneriate durabile. Am oferit, dar am și primit! Credem că spiritul de colegialitate în mass media trebuie să existe și să fie construit pe principii de onestitate, adevăr, performanță...

Tuturor vă spun un sincer MULȚUMESC!

Și vă urez ca Noul An să vă aducă multe bucurii, sănătate, fericire, împliniri,  progres, reușite, prosperitate, belșug! Vă urez să aveți parte de un 2016 extraordinar! 

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate