fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Cucerirea medaliei de Bronz de către Echipa Naţională de Handbal Feminin în meciul disputat cu echipa Poloniei a adus bucurie în sufletele suporterilor şi nu numai. Munca în echipă, determinarea şi dorinţa unui rezultat excepţional mândreşte o Românie întregă iar pentru meciul disputat fetele merită felicitate.

La fluierul final al meciului tabela de marcaj a arătat un scor final 31 – 22, o diferenţă dominatoare a tricolorelor şi o performanţă demnă de aplauzele tuturor.

Desfăşurarea Campionatului Mondial de Handbal Feminin din Danemarca şi victoria din data de 20.12.2015, a condus la clasarea României pe locul III în lume la handbal feminin, motiv pentru care felicit antrenorii şi întreaga echipă angrenată în obţinerea acestui rezultat îmbucurător.

Primarul Municipiului Turda,

Tudor Ştefănie

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate