fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Astăzi, 1 Decembrie 2015, sărbătorim Ziua Naţională a României. În această zi aducem un omagiu celor care au desăvârșit, prin patriotismul și jertfa lor, Marea Unire de la 1918, o zi de mare însemnătate pentru istoria noastră. Astăzi sărbătorim unul dintre cele mai importante momente ale istoriei căruia îi datorăm identitatea noastră națională, valorile și spiritul unitar.

Ziua Națională a României reprezintă prilejul de a ne îndrepta gândurile cu recunoștință către înaintașii noștri care au luptat și s-au jertfit pe câmpurile de luptă pentru ca noi să ne bucurăm de existența unui stat puternic, independent, suveran, democratic și liber.

Ca semn al mândriei de a fi român, vă îndemn să arborați steagul național, Tricolorul, simbolul Statului Român, oriunde ați fi, să ne reamintească tuturor, cetățeni ai acestei ţări, de identitatea națională și de faptul că suntem cu toții responsabili de viitorul societăţii româneşti, al țării noastre și al comunităților în care trăim. Să nu ne uităm niciodată  tradițiile, istoria acestei țări și calitățile neamului nostru. Este responsabilitatea noastră să transmitem generaţiior viitoare aceste idealuri, în spiritul celor care au animat generaţia Marii Uniri, acelea de a trăi într-o singură patrie. Marea Unire de la Alba Iulia din 1918 semnifică împlinirea idealului românesc de a trăi liberi într-un singur stat naţional unitar.

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, este un prilej de mare bucurie și de mândrie că suntem români.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

La mulți ani, turdeni, oriunde v-ați afla!

Președinte PSD Turda

Cristian Octavian Matei

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate