fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Am participat astazi la cea de-a treia consultare publică din cadrul proiectului Primăriei Municipiului Turda, Măsuri integrate pentru reabilitarea prudentă şi revitalizarea economică a centrului istoric al Municipiului Turda, proiect finanţat printr-un grant SEE, în valoare de 320.000 lei.

Sunt mulțumit întrucât propunerea pe care am făcut-o la intalnirea precedenta si anume realizarea unei parcări subterane în zona pieţei agroalimentare centrale precum şi modernizarea acesteia a fost considerată oportuna de către arhitecți care au propus soluția tehnica, respectiv un singur nivel subteran al parcării, cu acces din strada Axente Sever si o capacitate de 120 de locuri de parcare!

Îi felicit pe toţi participanţii la dezbatere şi le mulţumim specialiştilor care ne oferă consultanţă în cadrul proiectului.

Doresc să-i încurajez pe turdeni să profite de oportunitatea oferită prin cadrul creat de acest proiect să-şi exprime observaţiile şi propunerile pe care le au cu privire la revitalizarea arealului delimitat – zona centrului istoric cu clădiri datând din sec. XVIII-XIX. Este important să ne implicăm în viaţa comunităţii şi vă invit să interveniţi atât prin comentarii pe contul meu de Facebook, pe care eu le analizez cu interes, cât şi prin participarea la întâlnirile directe cu specialiştii implicaţi în activităţile proiectului.

Într-un cuvânt, vă invit să acţionăm împreună!

Propunerile mele pentru revitalizarea centrului: parcare subterană şi modernizarea pieţei agroalimentare.

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate