fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Liberalul Cristian Felezeu a postat recent pe pagina personală de facebook un mesaj cu privire la opinia sa legată de Guvernul tehnocrat a lui Dacian Cioloș.

„Vom putea avea la nesfârșit guverne decuplate de partide? Acesta este viitorul? Nu! Nici vorbă. Nu am mai fi nici măcar semi-democrația de azi. Partidele au un an de zile să se reinventeze. Să înceteze să mai aștepte ca doar DNA să dea cu mopul prin eșaloanele superioare și să treacă la treabă. Puținii lideri care au scăpat nemânjiți să își dea mâna cu tinerii din partid, să invite profesioniști și oameni de nădejde să li se alăture și să scuture organizațiile de putregaiuri. Dacă nu o vor face, se vor scufunda împreună cu partidele lor.
Iar toți cei ce sunt nemulțumiți să înceteze să mai aștepte cavaleri pe cai albi ca să ne salveze. Nu vor veni! Nu ne putem baza decât pe noi înșine pentru a schimba România. Dacă nu ne scuturăm de îndoieli și de comoditate, nu avem nici un drept să ne plângem că suntem conduși de cei mai proști și mai hoți dintre noi” opinează Felezeu.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate