fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Va spun din capul locului ca informatiile sunt eronate! Pe unele medii de la nivel national s-a spus ca vor creste taxele si impozitele pentru populatie cu 275%. Nu este adevarat!

Asa dupa cum mi-am luat angajamentul in fata oamenilor, am propus variante minime de aplicare a taxelor si impozitelor locale. In cazul persoanelor fizice, de exemplu, se mentine cota de 0,1% ca si in acest an (nu 0,3% cum se preciza, eronat, in acel studiu). Eventualele cresteri, comparativ cu acest an, rezulta din prevederile impuse de Codul Fiscal, Guvernul anuntand ca se va impozita terenul de sub locuinte, de exemplu, plus alte cateva modificari care influenteaza aceste impozite! Dar, repet: noi nu putem interveni in aceste prevederi, unde sunt fixate de Guvern!

In cazul persoanelor juridice, unde intr-adevar am propus 0,3%, este vorba de o scadere de circa 5 ori, in acest an platindu-se la valoarea de 1,5%!

Din aceste considerente, nu inteleg de unde si cine isi asuma informatia eronata difuzata la nivel central si nu numai.

Rog locuitorii sa fie linistiti, pentru ca in ciuda celor spuse in presa centrala, adevarul e cu totul altul... Multumesc de intelegere.

Si o precizare: taxele si impozitele nici macar nu s-au votat. Se vor vota miercuri. Propunerea mea a fost cea anuntata, respectiv la valori cat mai mici. Va pot demonstra ulterior ca informatia a fost complet eronata si ca la Turda nu sunt cele mai mari taxe si impozite la nivel national.

Tudor Ștefănie

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate