fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Consilierul PNL, Lucian Cordiș a postat recent pe pagina sa de facebook o opinie cu privire la schimbările în bine petrecute la Turda în ultimii 12 ani, acuzând „cârcotașii” că doar cine nu vrea, nu vede progresul!

„In aceste zile cand toata Tara sufera si este solidara cu victimele si familiile acestora din clubul Colectiv, in aceste zile cand sub presiunea Strazii, Prim-ministrul guvernului ( sustinut de coalitia PSD-UNPR-ALDE ) a demisionat, personal nu am vrut sa intervin in spatiul public, nici macar pe popria pagina de socializare.

De ce? Pentru ca eu consider ca atunci cand ,,strada,, vorbeste, politicienii ar trebui sa TACA!!! Chiar si politicienii de nivel local.
Dar vad ca tot felul de trepadusi, care in viata lor nu au realizat absolut nimic, nu au initiat absolut nimic in vederea dezvoltarii comunitatii din care fac parte, care toata viata lor au trait sub o forma sau alta din bani publici, din contracte cu institutii ale statului, care luna de luna probabil isi iau tainul de la diverse persoane politice, incearca sa manipuleze, sa minta cu nerusinare si sa incerce sa intervina in ceea ce numim in aceste zile ,,Strada,,

Este foarte limpede ce doreste ,,Strada” ! Si mai ales impotriva cui este ,,Strada”! Este destul sa stam sa o ascultam si eventual sa incercam sa ne schimbam. Daca nu, sa ne dam la o parte. Asta pe de o parte. Pe de alta parte sa vedem ce spune Consitutia. De aceea, repet, nu cred ca este cazul ca politicienii si presa aservita sa intervina si sa incerce sa denatureze acest demers al ,,Strazii”.
Ar trebui ca cei care vorbesc aiurea, sa vada cele 10 revendicari majore ale Strazii, dar mai ales punctul 3. Mai mult ar trebui sa inceteze sa mai dea sfaturi oamenilor, mai ales ca nu au caderea morala sa faca acest lucru.

Nu ma consider un politician sau cetatean mai bun decat altii, nu ma consider mai cinstit si mai onest decat altii, dar un lucru il pot afirma cu tarie: nu am avut niciodata venituri din afaceri cu statul sau cu primaria. Mi-am facut datoria de consilier local asa cum am considerat ca este bine pentru comunitatea turdeana, cu bune si cu rele. Dar, doar cine nu vrea sa vada, nu vede schimbarea majora in bine, pe care Turda a suferit-o in ultimii 12 ani!!!

Cred, ca oamenii sunt satui de manipulari, de intoxicari sau de multimea de ,,binevoitori”. Cred ca oamenii asteapta de la politicieni si presa, nu doar idei si propuneri, ci mai ales SOLUTII.
Aici, majoritatea ne impotmolim, dar noroc cu retelele de socializare ca putem sa ne dam cu parerea si sa aruncam cu acuzatii nefondate, neverificate si nerealiste, in stanga si in dreapta.

Va rog sa nu faceti comentarii la aceasta postare. Nu voi raspunde. Sunt pur si simplu niste ganduri ale mele, pe care am considerat de cuviinta sa le astern pe aceasta pagina. Cu stima, Lucian Cordis.” a transmis Consilierul Local pe pagina personala de Facebook.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate