fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Societatea românească a înregistrat o pierdere imensă în urma tragediei care s-a petrecut în Capitala României, la Bucureşti. Incendiul care a cauzat pierderea a 27 persoane şi rănirea altor 200 a condus la decretarea zilelor de 31 Octombrie, 1 şi 2 Noiembrie 2015 – zile de doliu naţional.

În semn de omagiu Primăria Municipiului Turda a arborat steagul de culoare neagră, arătând astfel solidaritatea faţă de pierderile suferite.
“Tineri sau vârstnici, cu toţii regretăm tragicul eveniment. Personal, doresc să fiu alături de familiile care în aceste momente trec prin clipe de neimaginat. Pierderea este mare întrucat discutăm de tineri care aveau un viitor în faţă, dar care, din pacăte, s-au aflat într-un loc neprielnic şi incompatibil condiţiilor de viaţă.
În aceste ore, compasiunea şi ajutorul pe care putem să le oferim victimelor şi rudelor îndurate de pierderea celor dragi trebuie să ne caracterizeze – donând sânge, spre exemplu.
Pentru toţi cei care astăzi, şi în zilele următoare au lacrimi în ochi si durere în suflet, le transmit putere lăuntrică pentru a putea sa depăşească aceste momente dificile.
Consider că trebuie să înţelegem cu toţii faptul că fiecare viaţă este de nepreţuit iar din acest eveniment să învăţăm ceea ce înseamnă respectul pentru viaţa care ne-a fost dată, şi pentru cei care ne sunt alături, zi de zi, în fiecare clipă.“

Sincere condoleanţe familiilor îndurate şi sănătate pentru cei aflaţi la nevoie!
PRIMAR,
TUDOR ŞTEFĂNIE

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate