fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Ziua Mondială a Educației, sărbătorită astăzi, 5 octombrie 2015, îmi oferă prilejul de a le mulțumi tuturor cadrelor didactice și tuturor celor implicați în procesul educațional al tinerilor și copiilor din comunitatea noastră, pentru munca pe care o fac cu atât de multă dăruire și pentru devotamentul arătat profesiei și comunității.

Cu această frumoasă ocazie, le urez celor care șlefuiesc caractere și formează oameni de valoare, deschizând orizonturile cunoașterii pentru copiii și tinerii noștri, multă sănătate, putere de muncă, împliniri și mult succes în toate activitățile întreprinse. ,,La mulți ani!”.

Cristian MATEI, Președinte PSD Turda

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate