fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Am decis sa scriu aceste randuri din cauza celor intamplate la Sfantu Gheorghe, unde veteranii de razboi nu au fost lasati sa arboreze tricolorul, manifestandu-mi astfel atitudinea.

Sfântu Gheorghe a fost primul oraș din Ardealul de Nord eliberat de sub ocupație străină în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pe 8 septembrie 1944, zi în care Armata Română a arborat drapelul tricolor pe turla Primăriei, ca simbol al libertății.

Ieri 08.09.2015. drapelul a fost inmanat veteranului de razboi Mircea Craciun in varsta de 93 de ani, din Intorsatura Buzaului, pentru a fi arborat pe turla Primariei... dar surpriza... primarul Localitatii Sfantu Gheorghe a refuzat acest lucru!

Este inacceptabil ca acesti veterani de razboi raniti in teatrele de operatiunii sa fie tratati de acesta maniera, de catre primarul si Consiliul Local al Municipiului Sfantul Gheorghe.

Acest refuz al primarului de a arbora drapelul romanesc ma obliga sa iau ATITUDINE  si sa ii reamintesc  acestui personaj ca Primăriile și Consiliile locale sunt instituții ale României, iar cei care le conduc trebuie să respecte litera și spiritul Constituției acestei țări.

Alin Salajean... Cetatean Roman

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate