fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Doresc să transmit felicitările cuvenite pentru rezultatele obţinute în acest an la examenul de Bacalaureat de către elevii din unităţile de învăţământ turdene. Pe această cale vă urez ca în continuare să vă clădiţi viitorul profesional pe studiu intens, întrucât pe termen lung acesta reprezintă cheia succesului. 

Noţiunile teoretice fac parte din procesul de învăţare şi doar studiind partea practică a lucrurilor vă va aduce rezultate în domeniul pe care îl alegeţi în continuare ca ramură de specializare.

Procentajul de promovabilitate aflat în creştere anul acesta ma conduce la ideea că învăţământul românesc începe să revină pe făgaşul normalităţii în scopul pregătirii cât mai multor specialişti pe piaţa muncii.

De asemenea, felicit întreg colectivul angrenat în pregătirea şi susţinerea elevilor la examenul naţional de Bacalaureat, convins fiind de faptul că dedicarea cu care aţi pregătit elevii a contribuit la rezultatele cu care astăzi ne mândrim. Puterea de muncă să vă ghideze şi în anii următori deoarece generaţiile ce vin din urmă au nevoie de profesori care să îi susţină atât moral cât şi în activităţile şcolare.

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate