fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Şcoala a oferit fiecăruia posibilitatea de a beneficia de suport şi îndrumare, profesorii v-au fost maeştrii şi modele necesare drumului pe care l-aţi prefigurat dar şi pentru cel ce îl schiţaţi acum pentru viitor.

Sunteţi o generaţie care promite multe, educaţia aleasă şi şansele pe care viitorul le promite vă pot îndrepta paşii către performanţe merituoase.

Problemele de algebră şi geometrie, formulele chimice şi gramatica limbii şi literaturii române tind să îşi accentueze sensul mai ales acum în preajma Bacalaureatului, urmând ca în schema vieţii ele să devină soluţii practice.

Încercaţi de incertitudini şi de indecizia primelor alegeri cu impact pentru viitor, ceea ce acum vă par nisipuri mişcătoare veţi constata că sunt parte a formării voastre personale şi mai cu seamă profesionale.

Toate acestea contribuie cărămidă cu cărămidă la ceea ce sunteţi voi azi, dar mai ales la ceea ce vă doriţi a fi.

Să învăţaţi şi să îndrăzniţi să creaţi cu fiecare zi ce trece, să vă lăsaţi gândurile şi ideile libere pentru ceea ce vreţi să deveniţi pentru că randamentul îl veţi obţine făcând ceea ce vă atrage.

Să nu uitaţi, în drumul pe care optaţi pe mai departe, că nevoia de specialişti va exista oricând, oriunde şi în orice domeniu, fie că discutăm de medici, ingineri sau judecători.

Ambiţia să vă călăuzească drumul vieţii, iar la răscruci să nu cedaţi, ci să luptaţi şi să nu încetaţi să speraţi! Mult succes!

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti (de la orice organ de media!), reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Mesaj pentru cei care în aceste zile susţin BacalaureatulŞcoala a oferit fiecăruia posibilitatea de a beneficia de...

Posted by Tudor Stefanie on 8 Iunie 2015

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate