fbpx

Scrie un comentariu

Începând cu anul 1991, jurnaliştii din întreaga lume, marchează în data de 20 aprilie, Ziua Internaţională a Presei Libere.

În societatea actuală, mass-media joacă un rol extrem de important în viaţa socială, politică, economică, educativ-culturală şi cotidiană, prezenţa ei activă fiind un factor de influenţă asupra tuturor segmentelor societăţii.

Considerată pe bună dreptate, “centrul vital al vieţii publice”, mass-media prin reprezentanţii ei, se află permanent în serviciul public prin obţinerea de informaţii, selectarea, ierarhizarea şi interpretarea acestora, înainte de a fi transmise în spaţiul public şi îndeplineşte astfel funcţia de legătură între individ şi societate.

O presă liberă este cu adevărat, garant al democraţiei. O presă liberă face uneori dificilă o guvernare democrată însă face întotdeauna imposibilă, dictatura.

În acest context, îmi permit să adresez public, cuvinte de apreciere şi respect pentru  presa naţională şi în mod special pentru presa locală, pentru întreaga activitate desfăşurată cu profesionalism şi dăruire în slujba adevarului, pentru tot ceea ce reprezintă în comunitatea din care facem parte.

LA MULŢI ANI! cu sănătate, putere de muncă, împliniri şi realizări, satisfacţii profesionale şi familiale.  

Deputat PC de Turda,

Mircea Vicentiu Irimie

 

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate