fbpx

Scrie un comentariu

Tragicul eveniment în care și-au pierdut viața 8 cadre militare de la Baza 71 Aeriană ”General Emanoil Ionescu”, de pe teritoriul comunei Luna, ne-a luat prin surprindere, iar tragismul tristei vești nu poate fi descris în cuvinte.

În speranța că suntem în asentimentul  locuitorilor comunei noastre, Primăria comunei Luna își exprimă regretul profund față de nefericitul eveniment și, sufletește, se află alături de cei rămași să-i plângă pe cei plecați spre Ceruri.

Cele mai sincere condoleanțe familiilor îndurerate în momentele de nemărginită durere prin care trec acum, odată cu pierderea ființelor dragi.

Laurențiu Tor, primarul comunei Luna

 

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate