fbpx

Scrie un comentariu

Stimați turdeni, dragi alegători, în primul rând, ca președinte al PSD Turda, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat, la votul de duminică.

Deși am pierdut bătălia în alegerile prezidențiale, mesajul nostru este unul pozitiv: PSD rămâne în luptă alături de cetățeni, atât pentru binele celor care au fost alături de noi prin vot cât și pentru binele celor care au optat pentru contracandidatul nostru. Parafrazând din sloganurile  candidaților aș preciza faptul că  toți ne dorim o Românie unită, puternică și normală, o Românie a bunului simț, o Românie frumoasă.

Aceste alegeri au transmis un mesaj clar, un mesaj pentru întreaga clasă politică, fie că vorbim de PSD, ACL sau alte partide - alegătorii doresc un alt tip de politică, o politică mai curată, mai îndreptată către cetățean. Vom încerca să ne pliem pe dorința întregului popor, să ne facem mai bine înțeleși și vom încerca să demonstrăm prin faptele de zi cu zi că ne punem într-adevar în slujba comunității. Cred că este momentul în care întreaga societate, fiecare dintre noi, trebuie să facă o analiză corectă asupra prezentului și asupra modului în care vom construi viitorul nostru și al copiilor noștri.  Suntem o țară membră a Uniunii Europene si avem șansa să devenim un actor important atât în regiune cât și la nivel mondial. Impreună putem construi un viitor trainic și luminos doar dacă vom conlucra la binele comun. Dacă vom reuși acest lucru doar timpul o va demonstra. Așa cum a declarat și candidatul nostru și noi considerăm că ”Poporul a avut și are, întotdeauna, dreptate”.

Proiectele și idealurile noastre rămân aceleași, exprimate cu ocazia participarii la diferite evenimente politice. Vom continua să clădim o țară cu care să ne mândrim, o țară în care cei din diaspora să își dorească să se întoarcă, o țară în care tinerii să creadă și pentru care să lupte, o țară în care cei de vârsta a doua si a treia să fie respectați. Înțelegem să ne însușim mesajul pe care electoratul l-a transmis în ziua de 16 noiembrie 2014 și vom acționa în consecință.

Reiterăm mesajul nostru, de a vă alătura oricând idealurilor comune. Avem nevoie de dvs. pentru a schimba Turda, pentru a schimba România. Acum, mai mult ca niciodată! Le mulțumim mai ales tinerilor care au fost alături de candidatul nostru, refuzând să se lase influențați de curentul lansat de adversarii noștri politici.

Încă o dată, mulțumirile noastre, tuturor celor care au participat la vot exercitându-și cel mai important drept democratic.  Am convingerea că PSD va deveni mai puternic după aceste alegeri, deoarece vom trage învățăturile necesare pentru evoluția noastră către un partid modern care să reprezinte toți românii indiferent de vârstă, gen sau naționalitate.

România nu e a unora sau a altora, România este a noastră a tuturor cetățenilor acestui popor!  

Președintele PSD Turda, Matei Cristian

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate