fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

Radu Hanga pe primul loc în sondaje la Primăria Câmpia Turzii! Evident că vă vine să râdeţi, pentru că nu poate fi decât o glumă… Însă, unii vor să manipuleze cu tot dinadinsul şi folosesc informaţia ca fiind reală. Eu nu o să fac altceva decât să deconspir această mare minciună cu sondajele contrafăcute, la concret!

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Cei de la Campia eXpress, o publicaţie condusă de fostul şef al tinerilor din PSD Câmpia Turzii, un neica nimeni notoriu, pretinde că sondajul efectuat pe site-ul său anonim, care apoi e publicat într-un săptămânal ce conţine tot atâtea ştiri despre Câmpia Turzii câte dăm noi într-o singură zi (proastă, că în alea bune dăm mai multe!), ar fi extrem de corect.

Ia să-l vedem pe băieţaş cum se laudă:

În perioada 14 – 20 mai 2012, Câmpia eXpress a efectuat un nou sondaj de opinie în ediţia online. Regulile au fost şi de această dată foarte stricte pentru a putea avea rezultate cât mai concludente.

S-a putut vota o singură dată de pe un IP…

Pentru fraieri, Rareş Morar (click AICI ca să vezi cum dădea interviuri cu "senviciul" în mînă!) îşi prezintă sondajul ca fiind corect şi imposibil de măsluit. O mare minciună! De ce?! În primul rând, pentru că el poate “fenta” rezultatele… De altfel, din acest motiv nu dă publicităţii NUMĂRUL DE VOTURI EXISTENTE, în fiecare moment, pentru că aşa unii ar putea să-şi dea seama cum a “umflat” el voturile pentru Radu Hanga, în ultimul moment, scoţându-l mare câştigător…

Pe de altă parte, eu ÎI DEMONSTREZ, lui şi oricui mai crede minciunile spuse de acest neavenit neica-nimeni, cum I-AM MĂRIT DE 4 ORI procentele unui candidat, în doar o jumătate de oră!

Ca să nu fie discuţii, aproape de ora 14.30, l-am ales pe candidatul UDMR Andrei Bene. Care, la ora respectivă, avea 2,2% în sondajul respectiv. Vă prezint şi proba:

La ora 15.00, după intervenţia mea în baza de date a sondajului lui “superprotejat”(asta e o glumă bună pentru fraieri) acelaşi candidat avea de 4 ori mai multe voturi! Iată dovada:

Păi, mai poate veni acum să mai mintă în halul ăsta?! Eu cred că nu… Dar la cât îl cunosc de nesimţit, poate că va continua cu sondajele lui măsluite, pe considerentul că mai sunt fraieri neinformaţi…

Vă rog, nu mai sfidaţi inteligenţa cetăţenilor! Degeaba îl “forţaţi” pe Radu Hanga, că lumea vede că-i un “babalâc” care nici nu ştie ce vorbeşte… A fost primar în 2001 (demn)… Acum e o mare păcăleală pentru fraieri!

 P.S. Unii mi-au spus că scopul acestor sondaje este de a se încasa bani de la contracandidaţii la Primărie, însă eu refuz să cred că cineva poate fi atât de fraier!

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate