fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

În cursul zilei de azi s-a produs un incident care merită analizat, prin prisma "profesionalismului" organelor de media locale şi cât de bine informează ele populaţia. Spun asta pentru că patronii a două ziare locale s-au plâns de faptul că habar nu aveau că se întrerupe furnizarea curentului electric în Câmpia Turzii!

Unul a fost surprins la duş, cu săpunelele pe el, iar altul a fost sunat de apropiaţi şi... n-a ştiut ce să le răspundă!

Sergiu Jucan, acţionarul unic al săptămânalului Ziarul 21, care locuieşte în Câmpia Turzii, a fost surprins la duş, cu săpunelele pe el. "Eram în baie, sub duş. Numai bine am rămas cu săpunul pe mine şi nelimpezit, pentru că nimeni nu a anunţat nimic. Şi doar fac parte dintr-un organ de presă, mai mult din singurul ziar din Turda (n.r. o mare minciună: nu e singurul!). Am pus mâna pe telefon şi am sunat la unul din numerele de pe factura de curent. Ce se întâmplă, dom’le? Păi, s-a luat curentul. Şi până la ce oră? 12.00-13.00, mi s-a răspuns. Şi de ce nu aţi anunţat?", povesteşte Segiu Jucan.

Rareş Morar, acţionarul unic al săptămânalului local Campia eXpress este şi el din Câmpia Turzii. Şi el a fost surprins de întreruperea de curent electric. "Mai multe străzi din Câmpia Turzii au rămas în această dimineaţă fără energie electrică. Revoltaţi că nu-şi pot desfăşura activităţile, mai mulţi cetăţeni au sunat la redacţia Câmpia eXpress pentru a-şi spune nemulţumirile", s-a arătat indignat Rareş Morar, care a zis că habar nu avea nici el de întrerupere şi că a sunat la Electrica să se intereseze.

Şi pentru amândoi am un sfat: dacă tot vreţi să aveţi un ziar, măcar faceţi unul care să informeze corect şi la timp populaţia. Să nu se trezească cititorii voştri că habar nu au de ceea ce se întâmplă în Turda sau în Câmpia Turzii! Uite, de exemplu, cititorii din Câmpia Turzii, care accesează site-ul TurdaNews în număr foarte mare, nu au fost luaţi prin surprindere. Din simplul motiv că noi am dat ştirea încă de acum 6 zile! Iată dovada AICI!

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate