fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

După ce în urmă cu câteva luni se distrau de “impotenţa” social-democraţilor din Câmpia Turzii, râzând pe la colţuri că “sunt o mână de oameni”, liberalii din Câmpia Turzii au ajuns să se alinieze spăşiţi şi să accepte sprijinul necondiţionat al candidatului PSD şi chiar să ia în discuţie varianta înscrierii în PSD, în cazul în care o alianţă politică PSD-PNL nu e posibil de realizat doar pentru o localitate.

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Capitularea asta fără prea mari pretenţii (nu punem la socoteală dorinţa ascunsă de a accede în Consiliul Local sau alte “împărţeli” la nivel local) a fost rapid speculată de PSD.

Nici n-au trecut 48 de ore de la momentul în care liberalii spuneau că-l susţin “trup şi suflet” pe candidatul PSD (oh, tempora: şi când le-am spus că au anunţat un candidat de primar tocmai la Balul mascat, spunându-le încă de atunci că nu va fi candidatul lor, tare s-au mai supărat!), că social-democraţii au făcut rapid următorul pas spre integrarea liberalilor cu “căţel şi cu purcel” în structurile PSD (şi când spun asta, nu mă refer doar la oameni, adică membrii, ci şi la esenţa doctrinară a liberalilor).

Mă refer la comunicatul de presă prin care anunţau că “PSD Campia Turzii a infiintat, la initiativa oamenilor de afaceri din organizatia municipala Clubul Oamenilor de Afaceri Social Democrati din Campia Turzii”. Un comunicat care e o lovitură dură adresată electoratului liberal, cu scopul evident de a-l atrage spre PSD, profitând de "mariajul" de conjuctură acceptat de PNL Câmpia Turzii.

Dacă mişcarea reuşeşte, în scurt timp PNL Câmpia Turzii va deveni una dintre organizaţiile PSD, pe lângă cea de tineret, de pensionari şi de femei.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate