m install
petlinii
nello construct

ANDRA a lansat o nouă piesă latino – „Invisible”, alături de Lil’ Eddie

floris

Andra, cea mai iubită artistă din România, ne surpinde și vara aceasta cu o piesa latino, care va merge direct la sufletele oamenilor.

Dupa succesul fulminant al piesei „Jumătatea mea mai bună’’ care s-a poziționat pe locul 1 mai mult de 4 saptamani, Andra ne incanta cu o melodie in limba spaniola alaturi de Lil’ Eddie, artistul international care a compus pentru numeroase vedete precum: Maluma, JLo, Jessie J, Usher, P. Diddy si multi altii. Prin prisma colaborarilor sale, Lil’ Eddie se poate lauda cu 2 premii Grammy si 12 nominalizari pana in prezent, titrează radioimpuls

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români.

Alexandra Irina Mihai, cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune și cântăreață română de muzică pop, și R&B. s-a născut în Câmpia Turzii, România la 23 august 1986. Este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

La debutul pandemiei, Andra a fost prima vedetă care s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului. Artista a făcut o donație de 20.000 euro, sumă care a ajuns la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. ”Matei Balș” din București.

Noul single poate fi vizualizat aici!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: