fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

SOLD OUT

În prima rundă de vânzare din acest an, care a avut loc joi, 10 iunie, fanii au achiziționat peste 11.000 de abonamente pentru ediția din acest an a festivalului UNTOLD. Ei se alătură celor peste 45.000 de fani care au cumpărat deja abonamente în 2020

Cei care nu au reușit încă să-și achiziționeze un abonament pentru cea de-a șasea ediție UNTOLD o pot face în curând, când organizatorii vor pune în vânzare o nouă tranșă de abonamente.

Edy Chereji, directorul de comunicare și marketing de la UNTOLD, a confirmat în această dimineață, în cadrul unei intervenții la Digi24, primul nume mare care va participa în ediția din acest an a festivalului.

David Guetta revine pe scena de la UNTOLD după ce a fost prezent și în edițiile precedente. DJ-ul francez în vârstă de 53 de ani, are numeroase hit-uri de-a lungul timpului, fiind unul dintre favoriții participanților de la UNTOLD.

Chereji a declarat că în aproximativ trei săptămâni se va știi line-up-ul întreg de la ediția din acest an a UNTOLD.

Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artiști, organizatori și partenerii festivalului va fi una greu de egalat și plină de încărcătură emoțională, după aproape 2 ani de pauză.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate