fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

untold cluj

Untold se va putea organiza la Cluj în 2021, cu o singură condiție, transmit autoritățile. Până acum au fost discuții pro și contra dar în sfârșit s-a stabilit dacă festivalul va avea loc în 2021.

Vicepremierul Dan Barna spune că există o singură condiție pentru organizarea festivalului care a scris deja istorie. Toate persoanele care participă să fie vaccinate anti-COVID-19.

„Exact aceasta este vestea! Avem ok-ul CNSU. Dacă persoanele sunt vaccinate, va putea fi oferit accesul la capacitatea totală a spațiului”, a declarat Dan Barna pentru Digi24. 

Legat de 1 iunie, Dan Barna spune că această dată vine cu relaxări pentru că cifrele se îmbunătățesc, iar festivalurile și concertele vor putea avea loc datorită vaccinării.

Cât despre rata de vaccinare din România, vicepremierul a precizat că mai este doar o treime din populație care respinge ideea vaccinării, iar Guvernul face eforturi pentru a aduce vaccinul mai aproape de persoanele aflate în mediul rural.

Untold 2021 este programat pentru perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca, însă rămâne de văzut dacă se mai ține la această dată, sau va rămâne pe luna septembrie, astfel încât organizatorii să aibă timp să pregătească evenimentul.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate