fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

untold 1

Festivalierii se întreabă dacă în acest an vor avea loc la Cluj marile evenimente atât de așteptate de public. În acest context, Untold și Electric Castle ar putea avea loc la vară dar numai în anumite condiții.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a spus că festivalurile sunt posibile în acest an, doar dacă lumea se vaccinează anti-COVID.

Economia trebuie să se redeschidă treptat. Evenimentele, activitățile culturale, teatre, opere, cinematografe, festivaluri, trebuie să se redeschidă, cu o singură condiție: vaccinare. Un orizont cât mai repede anunțat pentru redeschiderea acestor activități ne va ajuta pe noi să susținem și mai bine campania de vaccinare, De exemplu pentru festivalieri, dacă le spunem de acum ”va fi din august UNTOLD”, foarte mulți vor merge să se vaccineze. Vom reuși numai prin vaccinare să doborâm COVID-19. Eu sunt convins că vom avea festivaluri în acest an, și la Cluj și în toată țară. Condiția va fi să ai ambele doze de vaccin făcute și să treacă două săptămâni de la a doua doză“, a declarat primarul Clujului, după discuțiile cu Guvernul.

Între timp, Ministerul Culturii propune o serie de măsuri pentru reluarea activităţilor cultural-creative de la 1 iunie, în spaţii închise şi deschise, pe baza legislaţiei şi a recomandărilor autorităţilor publice, acestea urmând să fie analizate de Ministerul Sănătăţii şi apoi de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, setul de măsuri priveşte angajaţii şi angajatorul, dar şi publicul, fiind stabilite reguli cu privire la amenajarea spaţiului şi desfăşurarea activităţilor culturale. De asemenea, sunt stabilite măsuri care privesc artiştii şi prestaţiile artistice.

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a îndemnat „festivalierii de toate vârstele” să se vaccineze în număr cât mai mare, pentru ca festivalurile Untold și Electric Castle să poată fi organizate în această vară la Cluj.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate