fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Cum a fost la Untold 2019 750x380

Organizatorii festivalului Untold au anunțat data ediției cu numărul VI care va avea loc în 2021. Deși situația nu este încă verde, organizatorii sunt optimiști cu privire la buna desfășurare a celor 4 zile și 4 nopți magige pentru participanți.

“În 2021, al şaselea capitol din povestea UNTOLD se va scrie în perioada 5 – 8 august, la Cluj-Napoca.

Ediţia de anul viitor vine cu o nouă poveste magică UNTOLD care se va desfăşura, timp de patru zile şi patru nopţi, alături de cei mai mari artişti din întreaga lume, dar şi alături de cel mai minunat public pe care un festival şi-l poate dori.

Un sentiment de nerăbdare îi încearcă atât pe fanii festivalului, cât şi pe artiştii care abia aşteaptă reîntâlnirea cu publicul din România”, au anunţat organizatorii.

Artiștii care trebuiau să vină pe scena din Cluj în 2020 așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul, marea majoritatea a acestora nu au renunțat la concerte, iar directorul de comunicare, Edy Chereji, promite pentru această ediție, nume noi și în premieră nu doar pentru Untold, ci și pentru România.

“Până să apară lockdown-ul şi pandemia noi apucasem să anunţăm aproximativ jumătate din line-up-ul pregătit şi pentru UNTOLD, aşa că Doamne ajută ca lucrurile să meargă în direcţia aia bună pe care ne-o dorim cu toţii şi fiţi convinşi că vor mai fi mulţi artişti de anunţat, deci line-up-ul încă nu este închis.

Nu aş putea să spun acum vreun nume nou, pentru că asta face parte din frumuseţea festivalului şi fanii aşteaptă să le comunicăm noi.

Noi tot timpul pregătim nişte campanii frumoase prin care le comunicăm şi le creştem bucuria de a veni la festival şi aşteptarea de a veni la festival şi anunţul de noi artişti face cumva parte din bucuria pregătirii festivalului şi ăsta e motivul pentru care nu dezvăluim nimic decât în momentul în care anunţăm în primul rând fanii festivalului şi apoi mergem mai departe în comunicarea cu toată lumea.

Pot să spun de pe acum că vor fi şi anul viitor, în 2021, vor fi nume care vor veni în premieră în România”, a declarat Edy Chereji, pentru AGERPRES.

Din cauza pandemiei, festivalul a fost anulat în acest an, dar le-a oferit posesorilor de abonamente posibilitatea de a le transforma în Anytime Pass, care le oferă acces la una dintre următoarele 3 ediții Untold. Peste 95% dintre posesori și-au revendicat acest tip de bilet, iar restul fanilor sunt așteptați să se înregistreze pe site-ul oficial pentru a putea primi informații.

“Sunt 50.000 de abonamente vândute în 2020. În acest an încă nu am pus în vânzare pentru UNTOLD.

Cei care vor să-şi cumpere un bilet intră pe untold.com, se înregistrează acolo şi vor fi anunţaţi de noi când vom pune în vânzare primele abonamente pentru UNTOLD.

Deci, deocamdată, abonamente nu se vând pentru UNTOLD, se fac doar listele de înregistrare pentru ca oamenii să primească pe mail momentul în care vom da drumul la vânzări”, a explicat Edy Chereji.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate