fbpx

 
 
Scrie un comentariu

certificat

Tanara Daciana Constantea recent a reusit Aur pentru editia online Malta & Poland din 15 -21.11.2020 si premierea in 27 noiembrie primind diploma de locul 1 la categoria Junior IV (16-19 ani) cu piesa castigatoare Cry Me Out .

Cu piesa Cry Me Out a fost selectata si pentru Las Vegas din decembrie si a doua piesa pentru acest concurs esteove On The Brain. Daciana din Câmpia Turzii participa fara profesor sa fie membru jurat in competitii online international acest aspect este unic pentru Campia Turzii deoarece singura isi incearca talentul si decizia este la nuratii ce nu stiu de ea ne fiind eleva cuiva.

Daciana in anul 2017 era prima voce din Romania in online la Orfeum de la Tenerife concurand cu piesa Wrinting’s On The Wall atunci a fost data si vocea ei la radioin Tenerife si Italia obtinand acest premiu. Daciana de 1 Decembrie a primit Diploma de onoare pentru participarea online de Ziua Romaniei cu piesa Iertare de la Prestissimo Music.

Activitatea artistica ii este sustinuta tehnic vocal de doamna soprana Anca Parlog drept dovada recunostiinta ii se aduce primind Diploma pentru premiul obtinut de Daciana. Tanara are alte inscrieri online cu alte piese pentru Macedonia, Italia pentru decembrie dar si pentru ianuarie 2021 si cu alte surprize se va pregati.

Daciana multumeste oamenilor care stiu de ea si o felicita, multumeste doamnei Anca Parlog si pentru presa din Turda – Cluj care doresc sa ii fie alaturi si ca munca ei de 110 premii au fost reale iar ambitia tinerei se va vedea si pentru 2021 cu siguranta, cei ce au crezut in ea se vor bucura atunci. In editia de Craciun este invitata sa cante live la radio asa ca pregatirile pieselor au inceput, surpriza va fi dezvaluita atunci. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate