fbpx
Scrie un comentariu

georgiana boar

Facem astazi cunoștință cu Georgiana Boar, sau Georgi cum îi spun apropiații! Tânăra turdeanca în vârsta de 21 de ani este studenta în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicina Veterinara și absolventa a Școlii Populare de Arte ”Tudor Jarda” Cluj Napoca, secția canto, iar pasiunea pentru muzică o are înca de la vârste fragede!

Plină de dorință și drag de muzica, a decis să-și urmeze visul, acela de a avea o carieră în muzică, lansând astfel prima melodie: “Ceterașu’ mie-mi place”! Venind dintr-o familie talentată, a fost susținută de fratele mai mare, Răzvan, care nu se lasă nici el mai prejos, acesta fiind instructor coregraf al cursurilor de dans popular “Hai la joc” în Turda!

Alături de Răzvan, de Ceterașii de la Gherla, care au fost un stâlp de susținere pentru începutul de cariera, cu ajutorul doamnei Maria Blaga, care s-a ocupat de versurile melodiei, și nu în ultimul rând orchestra și studioul Alex Hafta, care s-au ocupat de negativul și înregistrarea melodiei, Georgiana a reușit să intre pe piața muzicală, să-și urmeze visul din copilarie, iar piesa ei, are acum și un videoclip apreciat pe rețelele de socializare, reușind să strânga sute de vizualizări în doar câteva ore!!

Despre videoclip, știm că a fost filmat în comuna Moldovenești, într-o foarte bună colaborare cu ViperProduction si Ansamblul Folcloric “Datina Turdeana”, condus de maestrul coregraf Ioan Cuc și șoția acestuia, Felicia Cuc. Vă invitam să ascultați cu drag melodia Georgianei, pentru că suntem siguri că vocea ei caldă o să vă umple inimile de bucurie, și îi dorim succes pe viitor, la cât mai multe proiecte reușite!! Hai la joc cu voie bună!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator