fbpx

Icon Scrie un comentariu

nepotel andra

Nepoțelul lui Andra, respectiv fiul soliștilor de muzică populară Săndel și Aurora Mihai din Câmpia Turzii, i-a impresionat pe părinții săi, cu o interpretare la pian, pe final de an, așa că lucrurile sunt clare: tatăl său va investi într-un pian cu coadă, iar Andra deja l-a anunțat ca viitor component al trupei sale!

”La doar 11 ani, copilul soliștilor de muzică populară Săndel și Aurora Mihai și-a emoționat părinții când a urcat pe scenă, pentru prima dată în calitate de pianist. S-a întâmplat la serbarea de sfârșit de an școlar, iar momentul său artistic l-a convins pe tatăl său că e musai să investească într-un pian cu coadă. Micuțul Vlad Mihai cântă la pian de patru ani, luând lecții în particular, dar și de la tatăl său, care este fericit să aibă un partener de pregătire acasă. În plus a primit si aprecieri de la celebra sa mătușică”, relatează Libertatea.

Interesant este că Vlăduț nu este pasionat doar de pian, ci și de chitară și de... formații rock!

”Îmi doresc să-l văd mare pe  Vlăduț. Îmi doresc să-l văd pe scenă, aplaudat pentru munca sa. Știe că drumul ales nu e unul ușor dar are modele frumoase în față, un tată și-o mamă, amândoi artiști desăvârșiți”, a spus Andra, citată de sursa menționată. 

Andra și-a început cariera artistică la doar 5 ani. Fratele Andrei, Săndel, este și el un cunoscut interpret de muzică populară. La fel și soția sa, Aurora, cu care face duet în majoritatea spectacolelor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator