fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

buzdugan nunta

Cunoscutul realizator de emisiuni matinale de la Radio Zu, Daniel Buzdugan, a fost în week-endul trecut la o nuntă în Câmpia Turzii, în calitate de showman, pentru a ”face circ”, după cum spune.

 

”Hai c-am făcut circ și la nunta asta :) clasă de piatră Claudia și Andrei!”, a scris Buzdugan pe contul său de Facebook.

Daniel Buzdugan nu a ratat ocazia de a face mișto de palatele țigănești de la intrarea în Câmpia Turzii, spunând că este vorba despre ”o comunitate chinezască”, cu ”pagode”. ”Să vadă lumea că și noi chinezî de lângă Turda avem posibilități și frumuseți. Frumușață mare, ce să vă zîc?! Câte acoperișuri, atâtea milioane”, a comentat Buzdugan la adresa caselor țigănești.

În privința hotelului A3, de la ieșirea din Câmpia Turzii spre Târgu Mureș, realizatorul matinalului de la Radio Zu a spus că ”este cel mai frumos view de la vreun hotel la care am stat vreodată”. ”Se vede câmpul de varză, vă dați seama ce iepureală, câți iepuri sunt noaptea aici”, s-a distrat Buzdugan. 

N-a ratat nici camera de hotel, care ”face tăți banii, 100 de lei pă noapte”, pentru că  ”ai cristale Swarovski la cap, nene”. ”Te trezești și dai noaptea cu fața de Swarovski... Frumos, elegant...”, s-a distrat Buzdugan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate