fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

buzdugan nunta

Cunoscutul realizator de emisiuni matinale de la Radio Zu, Daniel Buzdugan, a fost în week-endul trecut la o nuntă în Câmpia Turzii, în calitate de showman, pentru a ”face circ”, după cum spune.

 

”Hai c-am făcut circ și la nunta asta :) clasă de piatră Claudia și Andrei!”, a scris Buzdugan pe contul său de Facebook.

Daniel Buzdugan nu a ratat ocazia de a face mișto de palatele țigănești de la intrarea în Câmpia Turzii, spunând că este vorba despre ”o comunitate chinezască”, cu ”pagode”. ”Să vadă lumea că și noi chinezî de lângă Turda avem posibilități și frumuseți. Frumușață mare, ce să vă zîc?! Câte acoperișuri, atâtea milioane”, a comentat Buzdugan la adresa caselor țigănești.

În privința hotelului A3, de la ieșirea din Câmpia Turzii spre Târgu Mureș, realizatorul matinalului de la Radio Zu a spus că ”este cel mai frumos view de la vreun hotel la care am stat vreodată”. ”Se vede câmpul de varză, vă dați seama ce iepureală, câți iepuri sunt noaptea aici”, s-a distrat Buzdugan. 

N-a ratat nici camera de hotel, care ”face tăți banii, 100 de lei pă noapte”, pentru că  ”ai cristale Swarovski la cap, nene”. ”Te trezești și dai noaptea cu fața de Swarovski... Frumos, elegant...”, s-a distrat Buzdugan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator