fbpx
Icon Scrie un comentariu

fuego

Fuego, numele de scenă al turdeanului Paul Surugiu, își aniversează azi ziua de naștere, împlinind 43 de ani. Cu această ocazie, el le-a transmis fanilor un mesaj pe Facebook, în care a spus că ”am înțeles că lumea nu e niciodată prea mică pentru dorințe așa mari”, precizând:cred că n-am ajuns nici măcar la jumătate din câte mai pot face”.

 

”AZI E ZIUA MEA! Mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreau să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta.

https://ad.ziuadecj.ro/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=65&loc=https%3A%2F%2Fziuadecj.realitatea.net%2Flife-and-style%2Ffuego-a-implinit-43-de-ani-ma-simt-confortabil-in-propria-piele-am-capul-pe-umeri-nu-visez-cai-verzi-pe-pereti--189125.html&cb=94865537c0Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida după propriile principii și de a oferi arta publicului meu, în felul în care eu îl vreau.

Ce-mi doresc? E greu de răspuns la asta. Poate că mai mult timp n-ar strica, pe voi, muzică de calitate, echilibru și un strop de liniște. Îmi doresc să strâng încă pe-atâtea împliniri și să fiu în continuare simplu, cu sufletul deschis! Restul le fac, n-am niciun dubiu. Pot duce mult mai mult decât ați văzut și cred că n-am ajuns nici măcar la jumătate din câte mai pot face! 

Vă mulțumesc pentru urări! De ziua mea, am înțeles că lumea nu e niciodată prea mică pentru dorințe așa mari. De ziua mea, mă bucur că am avut un vis, că l-am urmat, că l-am crescut, că nu m-a doborât, că am rezistat și voi rezista, că pot cânta și că pot fi aproape de publicul meu! De ziua mea, sunt fericit!", a scris cântărețul pe pagina sa de Facebook.

Fuego realizează o emisiune de succes la TVR 2 (”Drag de România mea”, noul sezon va debuta pe 15 septembrie), iar în acest an a primit titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Turda, localitatea sa natală, distincție care l-a emoționat profund.

Pe Fuego îl puteți urmări azi, de la 17.45, la TVR 2, acolo unde-și face ziua de naștere. Tot azi, pe pagina lui de Facebook și pe Youtube, va lansa o piesă nouă, un șlagăr dedicat mamei sale, în care se vor regăsi cu toții! De asemenea, pe 15 noiembrie, de la ora 20.00, îl puteți vedea într-un concert aniversar la Sala Palatului din București.

Noua piesă poate fi urmărită mai jos, la ora 17.00:

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator