marian morar
m install
nello construct

In ultima seara a Zilelor Campiei Turzii, trupa „PARAZITII” a facut atmosfera incendiara in parc. Trupele PRO ROCK si VAMA, reprezentatii de gala! (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen

Daca Parcul Municipal-Berc din Campia Turzii ar fi fost mult mai mare, astazi cred ca s-ar fi depasit cifra de 10.000 de oameni care au fost prezenti pe tot parcursul zilei in aceasta zona. Spectacolele pregatite de catre administratia locala au fost pentru toate varstele, asa ca lumea a fost supermultumita de ceea ce a putut viziona pe scena amplasata din parc.

Prima parte a spectacolelor a fost dedicat tinerelor talente din municipiu, care au incantat publicul prezent in zona scenei, reprezentatiile date de catre acestea fiind la inaltime. Si in ultima zi, muzica populara a fost prezenta si ea, dupa care a venit randul concertului sutinut de DAN BLUEMAN, acesta producand un sentiment de nostalgie in randul celor trecuti de prima tinerete.

Un alt moment asteptat cu mare interes a fost concertul sustinut de trupa locala PRO ROCK, melodiile cantate de catre solistul Marian Morar, reusind s-ai incante pe cei prezenti la spectacol.

„Exploziv”, asa putem numi momentul in care pe scena si-au facut aparitia cei doi componenti ai trupei PARAZITI, iar concertul sustinut de catre acestia a facut ca atmosfera din parc sa fie una incendiara. Toti cei prezenti in zona scenei si in apropierea acesteia, putem spune o suprafata destul de mare, au cantat neincetat melodiile alaturi de acestia.

Focul de artificii ce a urmat a fost unul grandios care a bucurat intreaga asistenta din parc dar si pe ceilalti aflati in apropierea acestuia.

Ultima reprezentatie din acest an a Zilelor Municipiului Campia Turzii a fost sustinuta de cunoscuta formatie VAMA, interpretul Tudor Chirila aratandu-si incontestabila valoare, publicul fiind entuziasmat de recitalul sustinut de catre acesta.

Acum, la finalul celor trei zile, putem spune ca editia 2019 a Zilelor Municipiului Campia Turzii a fost un real succes, cetatenii municipiului Campia Turzii declarandu-se extrem de multumiti de spectacolele si de artistii prezenti la eveniment.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2