fbpx

1 Comentariu

parazitii ct

Daca Parcul Municipal-Berc din Campia Turzii ar fi fost mult mai mare, astazi cred ca s-ar fi depasit cifra de 10.000 de oameni care au fost prezenti pe tot parcursul zilei in aceasta zona. Spectacolele pregatite de catre administratia locala au fost pentru toate varstele, asa ca lumea a fost supermultumita de ceea ce a putut viziona pe scena amplasata din parc.

Prima parte a spectacolelor a fost dedicat tinerelor talente din municipiu, care au incantat publicul prezent in zona scenei, reprezentatiile date de catre acestea fiind la inaltime. Si in ultima zi, muzica populara a fost prezenta si ea, dupa care a venit randul concertului sutinut de DAN BLUEMAN, acesta producand un sentiment de nostalgie in randul celor trecuti de prima tinerete.

Un alt moment asteptat cu mare interes a fost concertul sustinut de trupa locala PRO ROCK, melodiile cantate de catre solistul Marian Morar, reusind s-ai incante pe cei prezenti la spectacol.

"Exploziv", asa putem numi momentul in care pe scena si-au facut aparitia cei doi componenti ai trupei PARAZITI, iar concertul sustinut de catre acestia a facut ca atmosfera din parc sa fie una incendiara. Toti cei prezenti in zona scenei si in apropierea acesteia, putem spune o suprafata destul de mare, au cantat neincetat melodiile alaturi de acestia.

Focul de artificii ce a urmat a fost unul grandios care a bucurat intreaga asistenta din parc dar si pe ceilalti aflati in apropierea acestuia.

Ultima reprezentatie din acest an a Zilelor Municipiului Campia Turzii a fost sustinuta de cunoscuta formatie VAMA, interpretul Tudor Chirila aratandu-si incontestabila valoare, publicul fiind entuziasmat de recitalul sustinut de catre acesta.

Acum, la finalul celor trei zile, putem spune ca editia 2019 a Zilelor Municipiului Campia Turzii a fost un real succes, cetatenii municipiului Campia Turzii declarandu-se extrem de multumiti de spectacolele si de artistii prezenti la eveniment.

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    iobagu · 14:13 19.08.2019
    Prestația artiștilor nu a putut estompa impresia puternică de lumea a-III-a, de abjecție, prostgust, și nici poluarea masivă și distructivă a parcului.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator