fbpx

Scrie un comentariu

ct ziua2 annalesko

Ziua cu numarul doi a Zilelor Municipiului Campia Turzii a fost un real succes, astfel Parcul Municipal-Berc a devenit inca din jurul amiezii neincapator, atat in zona de distractie si agrement, cat si pe platoul din fata scenei unde s-au desfasurat concertele zilei.

Daca seria spectacolelor de pe scena amplasata pe platou a debutat cu muzica populara, inspre seara a urmat un show total in care persoanele trecute de prima tinerete au putut fredona refrenurile cunoscute ale melodiilor cantate de cunoscuta formatie clujeana SEMNAL M.

A urmat momentul in care tineretul prezent in fata scenei practic a explodat la concertul sustinut de VESCAN, acestia cantand alaturi de interpret cu o frenezie nedescrisa.

Dupa o scurt moment de respiro, pe scena a urcat EDWARD SANDA, insotit de doua dansatoare, iar publicul a fost din nou la inaltime, cantand alaturi de solist binecunoscutele sale melodii.

Seara s-a incheiat cu superbul concert sustinut de cunoscuta artista ANNA LESKO, care si de aceasta data nu s-a dezmintit si s-a prezentat pe scena cu un adevarat show, care a aratat adevarata ei valoare.

Si pentru ultima zi a manifestarilor dedicate Zilelor Municipiului Campia Turzii, administratia locala a pregatit un adevarat program artistic dedicat tuturor varstelor, dar cele mai asteptate momente fiind concertele trupelor PRO ROCK (ora 20.30), PARAZITII (ora 21.10) si VAMA (ora 22.10), dar si asteptatul foc de artificii (ora 22.00).

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator