m install
petlinii
nello construct

Mega-petrecere cu o zi înainte de UNTOLD

zamblau eugen
floris

Official Meet-up Party organizat de Euphoria Music Hall împreună cu EDMLI,  ajuns la a doua ediție a evenimentului, va aduna peste 1000 de festivalieri si fani din peste 30 de țări, va avea loc Miercuri 31 Iulie începând cu orele 20:00 și se va încheia după ora 4:00.

Fanii muzicii electronice din întreaga lume care se vor îndrepta spre tărâmurile magice ale UNTOLD, vor primi cu o zi inainte de festival un Warm Up pe masura, se vor delecta cu cei 8 DJ veniți din Australia, Norvegia, Marea Britanie și România.  

Indiferent dacă ești fan de festival,  călătorești solo, ești student din Cluj, ai călătorit ore în șir sau ai un grup mare de prieteni gata de party, petrecerea Meet-up va fi un „ritual” adecvat care va strânge în același loc iubitori ai muzicii EDM sau Techno. Vibe-ul petrecerilor din IBIZA, BERLIN sau DETROIT va fi resimțit în Cluj.

 Prima ediție a petrecerii Meet-up a strâns anul trecut peste 200 de fani din mai mult de 30 de țări, care s-au adunat pentru o petrecere uimitoare și au ridicat steagurile cu mândrie la Euphoria.

Puneți-vă pantofii de dans și alăturați-vă la cea mai mare petrecere Meet-up Party din Cluj-Napoca inainte de festival!

 Aduceți-va steagurile și uniți-vă, indiferent de țara pe care o reprezentati, vom fi uniți de aceași pasiune – Electronic Dance Music.

Pregătește-te de o noapte incendiară. Un crowd format din party maniacs veniți din toate colțurile lumii să se distreze în Cluj, capitala muzicii electronice. Programul Petrecerii
 
Miercuri 31 Iulie

20-21 Open doors & Warm up by DJ Tord
21-22 DJ TheLaw
22-23 T R A J
23-00 NYLP
00-01 DJ Tord
01-02 DJ Bigda
02-03 DJ Victor Stan
03-04 DJ Amaryo AnayPentru mai multe informații, vizitați pagina de facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/507726929675942/www.edmli.comhttps://euphoriamusichall.ro/Link bilete:  https://www.iabilet.ro/bilete-official-meet-up-party-powered-by-untold-44369/

Pentru studenti pretul biletului este de 15 lei la intrare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: