fbpx

Icon Scrie un comentariu

andra imn

Câștigătoarea de la Wimbledon, Simona Halep, a avut o prezentare de gală a trofeului câștigat, pe Arena Națională din București, acolo unde au fost prezenți mii de suporteri, dar și nume importante ale sportului românesc. Imnul României a fost cântat de Andra, interpreta originară din Câmpia Turzii. Andra se bucură de o notorietate imensă, iar aparițiile ei sunt din ce în ce mai scumpe.

 

Cu toate că Andra este un nume mare al muzicii românești, iar aparițiile ei pe scenă se plătesc cu bani mulți, de data asta le-a făcut o surpriză imensă organizatorilor.

”Surpriza cea mare a constat în faptul că Andra nu a cerut niciun ban pentru a apărea pe Arena Națională, cântând gratis pentru Simona Halep și pentru toți cei prezenți la eveniment. Andra a avut doar câteva ore la dispoziție pentru a repeta imnul României, însă prestația sa – ca de fiecare dată – a fost remarcabilă. Mai mult, Andra a dorit să fie îmbrăcată tot în alb, la fel ca Simona, iar această ”pereche” a cucerit, așa cum era normal, publicul”, a menționat publicația CanCan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator