fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

mircea bravo

Cunoscutul vlogger clujean Mircea Bravo (care a realizat recent videoclipul viral cu Bunica ce zice să mergi la vot) a cerut-o în căsătorie pe actrița Alexandra Dușa, de la Teatrul ”Aureliu Manea” din Turda!

 

Practic, este vorba despre o producție intitulată ”Cerere în căsătorie”, publicată pe conturile lui Mircea Bravo (Facebook și YouTube), care parodiază o cerere în căsătorie, raportat la așteptările pe care le au tinerele din ziua de azi în privința unei cereri în căsătorie.

”Ne dăm silința să creăm cel mai bun conținut pentru urmăritorii noștri și să fim de fiecare dată originali în idei și execuție. Cine vine cu o idee copiată este exclus din echipă. Glumesc. Îl batem până se jură că nu mai fură. Am început în 2014 cu videouri cu camera ascunsă (așa-zisele farse). Am parcurs toată țara și am filmat în: Cluj-Napoca, București, Timișoara, Constanța, Iași, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Zalău, Bistrița etc. După 1 an, toată lumea mă recunoștea și nu am mai putut face farse. Am vrut să ma sinucid. Apoi, colegului meu i-a venit idee să filmăm cu camera la vedere sub forma unui reportaj și să transformăm dezavantajul că lumea mă cunoaște într-un avantaj. Astfel, am început să călătorim și în afara țării și am realizat reportaje în: Anglia, Franța, Spania, Italia, Belgia, Austria, Rusia etc. Vrem ca prin fiecare reportaj să facem lumea să râdă, dar și să transmitem informații despre locurile în care am filmat: infotainment” este prezentarea acestuia, pe contul de Facebook.

Mircea Bravo este foarte cunoscut publicului consumator de faze video-haioase, mai ales că în ultimul timp videoclipul său cu ”Bunica” ce te îndeamnă la vot a ajuns și pe canalele tv naționale. Conturile sale sunt extrem de urmărite, pe Facebook având 1.4 00.000 de urmăritori, iar pe YouTube aproape 500.000 de abonați.

Alexandra Dușa nu este singura actriță a Teatrului ”Aureliu Manea” care a ajuns într-un videoclip creat de Mircea Bravo.

Actorul Valentin Oncu a filmat și el, acum 2 ani, în producția ”Prietenul care rezolvă tot”.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator