fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

cargo 2

Două trupe legendare vor concerta în ultima seară a celei de-a doua ediții a Festivalului Peștelui (18-19 mai 2019), eveniment care se va organiza în zona complexului de agrement La Trei Lacuri din Câmpia Turzii, sub organizarea Primăriei din localitate.

 

Este vorba de trupele rock Compact B și Cargo. Acestea vor intra pe scenă duminică seara (19 mai), de la ora 18.00. Prețul estimat pentru cele două trupe se ridică la suma de 88.200 de lei (fără TVA).

Tot în cadrul acestui festival va fi și un Live Cooking, în zilele de 18-19 mai (din 18 mai ora 17.00 până în 19 mai la ora 22.00).

Practic, se vor susține sesiuni demonstrative de artă culinară, cu rețete de mese festive, cine speciale, rețete de fingerfood pentru bufeturi festive și rețete pentru cărți de specialitate.

”Ne dorim ca acest festival să își atingă principalele obiective și anume: promovarea puternică la nivel local și național a Complexului de Agrement ”Trei Lacuri” în vederea dezvoltării pescuitului sportivi și, în al doilea rând, promovarea consumului de produse locale, sănătoase, eliminarea risipei alimentare prin educație culinară și promovarea unui stil de viață sănătos”, a precizat Lucia Glofin, șef Serviciu Cultură din cadrul Primăriei.

Serviciile de live cooking care vor fi achiziționate de administrația locală sunt estimate la suma de 42.000 de lei, fără TVA.

Pentru echipamentul tehnic necesar concertului din data de 19 mai, administrația locală estimează costuri de circa 19.000 de lei, fără TVA.

Comercianții interesați să închirieze spații comerciale pe durata acestui festival, pentru activități comerciale, se pot adresa Poliției Locale - Control Comercial.

”Se vor închiria locuri comercianţilor interesaţi, în vederea amplasării unităților de alimentație publică,  cu următoarele precizări:

 Tariful este de 5 lei/mp/ zi,  conform anexei la H.C.L. 33/ 28.02.2019.

 Locurile sunt limitate și se atribuie în  ordinea depunerii cererilor de către operatorii economici”, transmit reprezentanții administrației locale.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator