fbpx

Scrie un comentariu

we love retro

Coolio, Culture Beat, Rednex, C Block, Down Low, E-rotic și Captain Hollywood Project sunt artiștii care îi vor face pe fani să retrăiască emoția muzicii retro.

 

Cel mai mare eveniment de muzică retro din România, WE LOVE RETRO, revine la Cluj Napoca pe data de 23 noiembrie 2019, la Sala Polivalentă. De 6 ani Sala Polivalentă găzduiește cel mai mare retro party, iar anul acesta faniilor We love retro li s-a pregătit o  nouăsurpriză: mai mulți artiști , mai exact 7 dintre cei mai mari artiști ai anilor 90 vor urca pe scena din Cluj.

 A doua veste bunăeste căiubitorii muzicii retro pot cumpăra acum bilete la prețuri reduse, de Early Bird, începând de la 79 lei.

Din 2014, We Love Retro a readus în prim-plan experiența retro, devenind rapid unul dintre cele mai importante evenimente ale orașului Cluj-Napoca. Dacă în 2018 peste 10.000 de fani ai muzicii retro au dansat până la răsărit pe muzica a cinci dintre cei mai faimoși artiști retro, în frunte cu C.C. Catch, în 2019 :Coolio, Culture Beat, Rednex, C Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project promit un show de zile mari,ce te va ține în priză pe ritmurile retro!

Iancu Șerbănescu, director proiect  WE LOVE RETRO: ”In fiecare an ne străduim sa venim cu surprize, sa aducem îmbunătățiri  evenimentului astfel încât fanii comunității We Love Retro săaibăparte de o experiențăinedităan de an, iar anul acesta am mărit numărul artiștilor care vor urcape scenă.”

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena rap cu megahitul "Gangsta's paradise", piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în topul Billboard în 1995. În 2019, pe 23 noiembrie, Coolio vine la Cluj Napoca în cadrul We Love Retro, biggest retro party in Romania. 

Culture Beat este trupa de eurodance formată în 1989 și cunoscută datorită hit-urilor "Got to Get It" și "Mr Vain". 

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesele “Cotton Eye Joe”, “Wish you were here” “Hold Me for a While” și “The Chase” pregătește pentru We Love Retro Cluj Napoca un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!

C Block, legendarii rapperi ce au adus cultura hip-hopului american în Europa unde hit-ul "Shake that Azz" a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum "So Strung Out", "Ashley's Roachclip" și "Time is ticking away".

Down Low, trupă de hip hop formată în 1995 și cunoscută pentru hit-urile "Johnny B.", "So Long Goodbye", "Vision of Life" și "Once Upon A Time" vine la Cluj Napoca pentru un show incendiar ce-ți va stârni nostalgia.

E-rotic este duo-ul ce reprezintă cel mai bine atmosfera de pe ringurile de dans din anii 90. Sunt cunoscuți pentru hit-uri “Max don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed”, “Willy use a Billy…Boy” și “Sex on the phone”. Piesele lor au ajuns rapid după lansare numărul 1 atât în topurile muzicale din Europa, cât și în topurile din America de Sud și Japonia.

Acum, 20 de ani mai târziu, duo-ul se întoarce plin de energie pentru a da un restart fenomenului retro!

Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile “More and more”, “Find Another Way”, Impossible” și “Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Cluj Napoca.  Hit-urile ce au dat boom-ul eurodance-ului în Europa anilor  90, vor fi reascultate cu melancolie de publicul We Love Retro pe 23 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Biletele pot fi achiziționate de pe http://weloveretro.ro/clujnapoca/bilete/. Vor fi mai multe etape de vânzare a biletelor, iar biletele la preț Early Bird s-au pus deja în vânzare, prețurile pornind de la 79 lei + taxe. 

Grăbește-te, perioada Early Bird este limitată.

Eveniment  organizat de Spotlights Event Creator.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator