fbpx

3 Comentarii

fuego diploma

Turdeanul Paul Surugiu - Fuego a susținut un concert grandios la Chișinău, la Palatul Național, de circa 3 ore și jumătate, biletele epuizându-se cu două săptămâni înainte de concert! Fuego a fost premiat pentru cei 25 de ani de carieră și pentru contribuția deosebită adusă muzicii.

 

”În semn de prețuire, Ministerul Culturii Republicii Moldova i-a decernat lui Paul Surugiu o distincție de onoare, înmânată pe scena Palatului, pentru contribuția deosebită adusă muzicii și pentru cei 25 de ani carieră, sărbătoriți cu mare fast. Spectacolul a fost copleșitor, având un final în care Fuego a cântat despre unire, despre neamul românesc, picând în geninchi, iar sala ridicându-se în piciore, aplaundându-l minute în șir, cu emoții și urale pentru felul demn și onest de-a spune și de-a cânta valorile de cele două maluri ale Prutului”, menționează Libertatea.

În anul 2012, Fuego a fost decorat de către Președenția Republicii Moldova, cu cea mai înaltă distincție în stat, titlul de „ARTIST AL POPORULUI”, pentru merite speciale și pentru promovarea Basarabiei peste tot în lume! Pe Fuego îl puteți vedea în fiecare duminică, pe TVR 2, de la ora 15.00, la DRAG DE ROMÂNIA MEA!  Duminica aceasta invitații lui sunt Gheorghe Gheorghiu, Camelia Potec, Lucia Hossu Longin, Ileana Șipoteanu, pianistul Robert Creimerman și actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  DANIELA IDICEANU · 17:02 16.03.2019
  Un mare artist, care merita respectul si aprecierea tututor! Respect si felicitari pentru cei 25 de ani de cariera artistica si pentru premiul primit din partea Ministerului Culturii Rep.Moldova!!Sunt foarte fericita si mandra ca un artist din judetul meu e atat de iubit si apreciat!Bravo, Fuego! 3
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Matei Mihaela - Ramo · 19:46 16.03.2019
  )Un artist indragit de public, care prin muzica sa romantica, de suflet, ne da aripi sa visam. Muzica cantara de marele artist "PAUL-CIPRIAN Surugiu" (Fuego), nu se va demoda niciodată și va fi nemuritoare. ???❤️❤️❤️?????????
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Artist · 21:51 16.03.2019
   Da da... asa e....!!! Nu oricine împodobeste bradul mai bine ca... toate astea în timp ce cantara la cântarea! ???
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator