fbpx

Scrie un comentariu

aner kanalD

Turdeanul Aner (Andrei Nagy) a fost prezent azi în emisiunea Teo Show, pentru a anunța lansarea celui mai nou videoclip al său, pentru piesa ”Dance”.

Moderatoarea emisiunii, Teo Trandafir, i-a spus lui Aner că sunt mulți care spun că este ”sosia” lui Enrique Iglesias. ”Ar vrea el!”, i-a răspuns, glumeț, turdeanul.

În discuția purtată cu Aner, Teo i-a spus că are foarte mulți prieteni în Turda, menționând că ”la Turda mă simt ca acasă”. ”Unde stai în Turda?”, l-a întrebat Teo. ”În Micro 1, la etajul 4”, i-a răspuns Aner.

Vezi apariția lui Aner la Kanal D în video-ul de la finalul acestui articol.

Citește și:

Aner și-a lansat videoclipul piesei al cărui mesaj îl ”definește 100%”! (vezi VIDEOCLIPUL)

Despre emisiune

Teo va da intalnire cu divertismentul de calitate in show-ul care ii poarta numele, in ambianta unui decor demn de o revenire spectaculoasa.

In fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 14.30, Teo si Bursucu' le dau intalnire telespectatorilor cu divertismentul de calitate, in ambianta unui decor demn de o revenire spectaculoasa.

Cantareti, artisti, personalitati din toate domeniile, oameni care au intr-adevar ceva de spus vor fi invitati la intalnirea cu publicul si cu cea mai iubita vedeta din Romania – Teo Trandafir.

In “TEO show”, spiritele efervescente ale amfitrioanei emisiunii si al lui Bursucu' se vor impleti cu povestile de viata ale unor personalitati care au schimbat Romania prin inteligenta, onestitate si  viziune optimista.

"Vrem sa aratam ca se poate, ca exista speranta, ca Romania e o tara in care se nasc in fiecare zi copii care vor fi educati altfel decat noi, ca noi insine putem sa ne educam zi de zi in asa fel incat, la un moment dat, sa fim la inaltimea copiilor nostri si sa le lasam o tara in care se poate zambi pe strada si spune <Te iubesc> din senin", a spus Teo Trandafir.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator