fbpx

Scrie un comentariu

oana ventel

Oana Vențel (17 ani), turdeanca ce este elevă a Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazu” de la Alba Iulia, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

 

Oana este interpret de muzică populară de la 4 ani și a ales cariera militară pentru că este o tradiție în familie, atât bunicul, cât și tatăl (comisar șef în Poliție), îmbrățișând o carieră militară.

A câștigat concurs de miss, a avut media 10 la învățătură și are succes în cariera muzicală, ajungând să cânte chiar la baza militară NATO din Belgia, militarilor din toate țările membre!

”Oana Vențel este o tipă extrem de simpatică și să știi că ești foarte carismatică. Important este că se poate baza țara pe tine, pentru că ești și foarte serioasă și te mai așteptăm la emisiune!”, a spus Cătălin Măruță.

La finalul prezenței sale în emisiune, Oana a interpretat melodia populară ”Și fetele fac armata”, o piesă compusă chiar de ea!

Vezi mai jos înregistrarea emisiunii cu apariția Oanei Vențel, care a reușit să facă o impresie foarte bună în cadrul emisiunii:

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator